Нийтийн хоолны салбарын орлого 2019 оны эхний хагас жилд 217.3 тэрбум төгрөг болж, өмнөх оны мөн үеэс 29.3 тэрбум төгрөгөөр өссөн байна. Үүнд рестораны орлого 22.6 тэрбум төгрөгөөр өссөн нь голлон нөлөөлсөн байна.
Нийтийн хоолны салбарын орлого 2019 оны 2 улиралд 116.1 тэрбум төгрөг болж, зардал 93.9 тэрбум төгрөг болж, өмнөх улирлаас орлого 19.2 тэрбум төгрөгөөр өсөж, зардал 4.2 тэрбум төгрөгөөр буурчээ. Зочид буудлын салбарын орлого 2019 оны эхний хагас жилд 113.6 тэрбум төгрөгт хүрч, өмнөх оны мөн үеэс 27.0 тэрбум төгрөгөөр өслөө. Үүнд, 3 ба түүнээс дээш одтой буудлын орлого 21.6 тэрбум төгрөгөөр, зэрэглэлгүй зочид буудлын орлого 6.8 тэрбум төгрөгөөр өссөн нь голлон нөлөөллөө.
Зочид буудлын салбарын орлого 2019 оны 2 улиралд 66.4 тэрбум төгрөг болж, зардал 105.4 тэрбум төгрөг болж, өмнөх улирлаас орлого 19.2 тэрбум төгрөгөөр өсөж, зардал 30.5 тэрбум төгрөгөөр буурчээ. Хүлээн авсан зочид 2019 оны эхний хагас жилд 372.9 мянга болж, өмнөх оны мөн үеэс 70.1 мянгаар өссөн байна. Нэг зочинд ногдох дундаж орлого 2019 оны эхний хагас жилд 304.7 мянган төгрөг болж, өмнөх оны мөн үеэс 18.7 мянган төгрөгөөр өсжээ.
Нийтийн хоолны салбарын орлого 2019 оны 2 улиралд 116.1 тэрбум төгрөг болж, зардал 93.9 тэрбум төгрөг болж, өмнөх улирлаас орлого 19.2 тэрбум төгрөгөөр өсөж, зардал 4.2 тэрбум төгрөгөөр буурчээ. Зочид буудлын салбарын орлого 2019 оны эхний хагас жилд 113.6 тэрбум төгрөгт хүрч, өмнөх оны мөн үеэс 27.0 тэрбум төгрөгөөр өслөө. Үүнд, 3 ба түүнээс дээш одтой буудлын орлого 21.6 тэрбум төгрөгөөр, зэрэглэлгүй зочид буудлын орлого 6.8 тэрбум төгрөгөөр өссөн нь голлон нөлөөллөө.
Зочид буудлын салбарын орлого 2019 оны 2 улиралд 66.4 тэрбум төгрөг болж, зардал 105.4 тэрбум төгрөг болж, өмнөх улирлаас орлого 19.2 тэрбум төгрөгөөр өсөж, зардал 30.5 тэрбум төгрөгөөр буурчээ. Хүлээн авсан зочид 2019 оны эхний хагас жилд 372.9 мянга болж, өмнөх оны мөн үеэс 70.1 мянгаар өссөн байна. Нэг зочинд ногдох дундаж орлого 2019 оны эхний хагас жилд 304.7 мянган төгрөг болж, өмнөх оны мөн үеэс 18.7 мянган төгрөгөөр өсжээ.
С.Жангар